Whatsapp
 
ana sayfa kurumsal mevzuat önemli linkler ik iletişim
kurumsal

icerikResimler/263454545_13248.jpg

Hakkımızda

Şirketimiz, Haziran 2012 yılında Erkan İş Sağlığı ve güvenliği Danışmanlık Hizmetleri olarak kurulmuştur.Uzun yıllar ayakta kalmayı, büyümeyi ve dünyaya açılmayı başarabilen işletmelerin yapılanmalarının Kurumsallaştığı görülmektedir. Kurumsal işletmelerde gerek büyüme sürecinde, gerek büyüme sürecine etki eden unsurların içinde üretim, pazarlama, kalitenin yanında mutlaka iş sağlığı ve güvenliği unsurlarının da yer aldığını görmekteyiz.

Ülkemizde 150 yıllık bir geçmişe sahip olan iş sağlığı ve güvenliği konusunda giderek artan bir ilgi ve gelişmeye tanık olan şirketimiz, Avrupa standartlarına, yaklaşma politikalarını da göz önünde bulundurarak MART 2015 tarihinde Çalışma Bakanlığından Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yetkisi alarak Denizli’de merkez şubesini kurarak faaliyete başlamıştır.Kadrosu ve portföyü hızla büyüyen ERKAN OSGB sürekli eğitimlerle kadrosunu güncel mevzuatlar doğrultusunda bilgilendirmekte ve çalışmalarında içerik ve sorumluluk anlamında her türlü gerekliliği yerine getirmektedir.

 

ERKAN OSGB, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında aynı anlayışı paylaştığımız kişi ve kurumların motivasyonu ile ilimizde İş Sağlığı ve Güvenliği çıtasını sürekli yükseltmeye devam edecektir.Deneyim ve uzmanlığın birleştiği noktada ERKAN OSGB’den alacağınız hizmtlerin . sizlere kattığı farklılığı gözlemleyeceksiniz.


Misyonumuz

Önce İnsan sloganıyla çıktığımız bu yolda toplumun İş Sağlığı ve Güvenliği kalitesini yükseltmek üzere; Koruyucu sağlık ve iş güvenliği hizmetini teknolojinin ulaştığı en üst düzeyde, yaygın ve kurumsal bir yapı içinde ulaşılabilir, ekonomik koşullarda çalışana sunmak.İş sağlığı ve güvenliği alanındaki akademik çalışmalara olanak sağlayarak , işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların gelişmesini desteklemek.Kendini mesleklerine adamış ,üstün nitelikli önce insana değer veren iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanlarını İşçi ve işveren ile buluşturarak daha sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarının oluşturulmasında rol almak.


Vizyonumuz

Ulusal platformda tanınan, dünya standartlarında, çağdaş yenilikleri takip ve öncülük eden, OSGB kuruluşları tarafından örnek alınan bir kurum olmak, çalışan sağlığı ve güvenliği hizmetini toplumun çoğuna sunan, alanında lider bir OSGB merkezi olmayı hedefliyoruz.


Kalite Politikamız

Toplam Kalite Yönetimine giden yolda,“Kalite herkesin sorumluğundadır” bilinci ile

- Ekip çalışmasına inanmak,
- Müşteri odaklı olmak,
- Sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi ön planda tutmak,
- İşini ilk defada doğru yapmak,
- Her zaman, zamanında, uygun maliyetle hizmet gerçekleştirmek,
- İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yasal ve düzenleyici şartları yerine getirmek,
- Kalite yönetim sisteminin gerekliliklerinin tüm çalışanlar tarafından iyi anlaşılmasını ve uygulanmasını sağlamak,
- Çalışmalarımız sırasında topluma ve çevreye duyarlı davranmaktır.